Κλείτορος 3, (Μετρό Αγ. Αντωνίου) , ΤΚ: 12132 Διεύθυνση ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περιοχή 6972500678 Τηλέφωνο Website
Προσφορές 1
Λίγα Λόγια

Το Fight Academy ιδρύθηκε το 2005 από τον Βασίλη Οικονόμου, με πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία ενός χώρου, όπου θα μπορεί ο οποιοσδήποτε αγαπάει τα μαχητικά σπορ να βρει αυτό που θέλει.
 

Σε μία σχόλη υψηλών προδιαγραφών στο Περιστέρι, διδάσκονται τα πιο ρεαλιστικά στυλ πολεμικών τεχνών και μαχητικών σπορ, όπως Πυγμαχία (boxing), kick boxing, Thai boxing, Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών. Στο Fight Academy στο Περιστέρι μπορεί να εκπαιδευτεί ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και φυσική κατάσταση που έχει. Οι προπονήσεις αποτελούν ένα ξεχωριστό μονοπάτι εκπαίδευσης του σώματος αλλά και του πνεύματος.
 

Πυγμαχία (Boxing), Kick Boxing, Thai Boxing, Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών, Παιδικό τμήμα Πυγμαχίας & Kick Boxing


Η Σχολή


Στο Περιστέρι δίπλα στο μετρό του αγίου Αντωνίου βρίσκεται η σχολή Πυγμαχίας & Kick Boxing  Fight Academy. Είναι ένας χώρος 250τ.μ. με καθαρό εκμεταλλεύσιμο προπονητικό χώρο 200 τ.μ. και ευρύχωρα αποδυτήρια ανδρικά και γυναικεία. Στην κεντρική αίθουσα λοιπόν, υπάρχει ring και ταταμι προπόνησης, ενώ δίπλα βρίσκονται  σάκοι ,αχλάδια (speed bag double end bag), σχοινάκια και pads (στόχοι) για την προπόνηση πυγμαχίας, kick & thai boxing αλλά και πληθώρα οργάνων μυϊκής και καρδιαγγειακής ενδυνάμωσης (crossfit training) όπως βάρη, kettle bells, μονόζυγο δίζυγο, ιμάντες προπόνησης, Medicine Balls, Agility Ladder,power box, power training rope, σχοινί αναρρίχησης κ.α. καθιστώντας την σχολή υπερπλήρη σε προπονητικό εξοπλισμό.

 


Tags: Γυμναστήρια Περιστέρι, Thai boxing, Fight Academy, Πυγμαχία Περιστέρι, kick boxing Περιστέρι, Thai boxing Περιστέρι, Kick Boxing & Αυτοάμυνα γυναικών
Προσφορές
από 12/09/2016 έως 12/10/2017
Προσφορά 35€

FIGHT ACADEMY BOXING & KICK BOXING CLUB

35€ μηνιαία συνδρομή & Δώρο η εγγραφή! Ισχύει για παιδιά και εφήβους από 5-18 ετών.

6972500678 Τηλέφωνο Κλείτορος 3, (Μετρό Αγ. Αντωνίου) TK 12132 Διεύθυνση Μάθετε περισσότερα
Χάρτης
ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  
Facebook
Λεπτομέρειες
Περιοχές που εξυπηρετεί ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Facebook Link Σελίδα Facebook
comments powered by Disqus