ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Ενέχυρα - Δάνεια - Αγορές Χρυσού - Ενεχυροδανειστήρια

Κατηγορίες

28ης Οκτωβρίου 125, ΤΚ: 18451, ΝΙΚΑΙΑ

Διεύθυνση

2104925130

Τηλέφωνο

6945200056, 6985026088

Κινητό

Λίγα Λόγια

Άμεσα μετρητά στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

Γνωρίστε μας συγκρίνοντας τιμές!

Αγορά & Ενεχυρίαση Χρυσού – Ασήμι - Κοσμημάτων – Ρολογιών – Αυτοκινήτων – Μοτοσυκλετών  & Σκαφών.

Το ενεχυροδανειστήριο μας λειτουργεί με κρατική άδεια, πολύχρονη εμπειρία και εγγύηση για τις καλύτερες τιμές.

 

Χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες αγοράζονται και κοστολογούνται στην τιμή του χρυσού. Η πώληση των κοσμημάτων και των πολυτίμων αντικειμένων που έχεις στη διάθεσή σου ή φυσικά και η ενεχυρίαση, είναι πολύ σοβαρές υποθέσεις που απαιτούν γνώσεις, εχεμύθεια και σοβαρότητα.
 

Ειδικά στις μέρες μας που τα καταστήματα "ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ" έχουν ξεπηδήσει κατά εκατοντάδες, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε παραπλανητικές διαφημίσεις-δηλώσεις για δήθεν υψηλότερες τιμές της αγοράς κτλ. Η τιμή του χρυσού είναι μια και καθορίζεται από τους επίσημους δείκτες, οι οποίοι και μεταβάλλονται καθημερινώς ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα.
 

Προσέξτε που πουλάτε τα κοσμήματά σας ή που τα ενεχυριάζετε, ελέγχετε τις νόμιμες άδειες του κάθε καταστήματος και πάντα να ρωτάτε για τους λεπτομερείς όρους της κάθε συναλλαγής. Εμείς έχουμε γνώμονα πάντα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, τον συμβουλεύουμε και του προτείνουμε ευέλικτες λύσεις όπου εκείνος αποφασίσει ότι τον συμφέρει.
 

Όλες οι συναλλαγές γίνονται με ασφάλεια και εχεμύθεια. Παίρνετε αμέσως μετρητά είτε για πώληση κοσμημάτων, είτε για Ενέχυρο του οποίου την διάρκεια και τις δόσεις εξόφλησης τις ρυθμίζετε εσείς με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες σας. Πάντα περιμένουμε τους πελάτες μας ακόμα και όταν καθυστερούν για προσωπικούς λόγους και είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους για την ασφάλεια της συναλλαγής τους. Τα αντικείμενα φυλάσσονται όλα σε θυρίδες τραπεζών και έτσι υπάρχει 100% ασφάλεια.

 

Πραγματοποιούμε επίσης και ενεχυριάσεις πολυτελών αυτοκινήτων και σκαφών.

 

Σας περιμένουμε κοντά μας να συζητήσουμε ότι σας ανησυχεί και προβληματίζει και να δώσουμε έντιμες και αξιόπιστες λύσεις με αμοιβαίο όφελος και χωρίς καμία απολύτως εκμετάλλευση.


Photo Gallery

Σχόλια

comments powered by Disqus

28ης Οκτωβρίου 125, ΤΚ: 18451, ΝΙΚΑΙΑ

Εξυπηρετεί:

ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Μπείτε εύκολα στον οδηγό πόλης που ψάχνετε

e-aharnes e-aigaleo e-attica e-chaidari e-glyfada e-halandri e-ilion e-iraklio e-kalithea e-marousi e-neasmyrni e-peristeri e-petroupoli e-pireas

Βρείτε μας και εδώ