ΕΥΤΥΧΙΑ Γ. ΜΑΜΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ Γ. ΜΑΜΑ

Ψυχολόγοι - Ψυχοθεραπευτές

Κατηγορίες

Ιερά Οδός 253 Β & Θηβών (είσοδος απο Πλ. Ελευθερίας 1), ΤΚ: 12241, ΑΙΓΑΛΕΩ

Διεύθυνση

2105316906

Τηλέφωνο

6970021313

Κινητό

Website

E-mail

Λίγα Λόγια

8

χρόνια

σε λειτουργία

Ψυχολόγος MSc, Γνωσιακή - συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία.

Είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με άδεια άσκησης επαγγέλματος και Μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου. Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ψυχική Υγεία, στο King’s College;Institute of Psychiatry του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και στη συνέχεια την Μετεκπαίδευση τετραετούς διάρκειας στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία στο ΙΕΘΣ.


Εργάζεται σε οικοτροφείο ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές και είναι Επιστημονικά Υπεύθυνη Κέντρου Ημέρας για ενήλικες με ψυχικές διαταραχές. Ασχολείται επίσης με «Ενέργειες ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και βελτίωσης της ποιότητας ζωής ηλικιωμένων και ατόμων που χρήζουν κατ’οίκον βοήθειας».


Έχει προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε προγράμματα ολοκληρωμένων παρεμβάσεων υπέρ ευπαθών κοινωνικών ομάδων και έχει ασχοληθεί με διαφορετικούς πληθυσμούς, όπως μετανάστες, παλιννοστούντες, μακροχρόνια ανέργους, γυναίκες που απειλούνται με κοινωνικό αποκλεισμό, κ.α.   


Υπηρεσίες: Ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων, συμβουλευτική, προσωπική ανάπτυξη-αυτογνωσία.
Συμβουλευτική γονέων.

Αντιμετώπιση άγχους, φοβιών, έμμονων ιδεών, διαταραχών διάθεσης κατάθλιψη, μελαγχολία, διαχείριση κρίσεων, πένθους-απώλειας, αντιμετώπιση διαταραχών πρόσληψης της τροφής-παχυσαρκίας, προβλήματα σχέσεων, επαγγελματικές δυσκολίες, διαχείριση θυμού, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, διεκδικητικότητας, κοινωνικών δεξιοτήτων.


Photo Gallery

Εξυπηρετεί:

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Wifi:

Ναι

Βρείτε μας και εδώ